diumenge, 23 de novembre del 2008

No és això; senyor Aznar!

Per sobre de les lògiques discrepàncies ideològiques, sóc del pensament que els polítics, més encara aquells que com vostè han ocupats càrrecs de responsabilitat, tenen de cara a la societat un deute didàctic. Han de ser exemples i mestres de cara a la resta de la gent perquè, poc o molt, marquen conductes i assenyalen valors.

És en aquest aspecte que he de manifestar-li que no és això, senyor Aznar. Vostè ha proclamat com una gran troballa, davant del congrés de la seua gent més jove, que “no estan en política per empatar ni per heretar. Que estan allí per guanyar”. I açò ho ha repetit repetides vegades fins que ha aconseguit que els seus cadells l’aclamaren. Doncs, bé, senyor Aznar: NO ÉS AIXÒ!… NO… ÉS… AIXÒ!

Vostè, i tots els que pensen com vostè, no mereixen estar en política. Pot ser farien un bon paper com a esportistes, però no com a polítics. Com a polítics, vostè i tots els que pensen com vostè, han d’estar en política per RESOLDRE ELS PROBLEMES DE LA SOCIETAT i, en el cas extrem que açò no pogués ser, PER NO CREAR-NE DE NOUS.

Açò és el que una societat civilitzada espera de vostès!

2 comentaris:

ClaraDani ha dit...

Ahhhhhh, veig que no t'has pogut resistir a fer comentaris d'actualitat al blog.....Francament, ho esperava. Ah! Si que et van els missatges, el que passa es que estan en un color idèntic al del fons i no es veu l'enllaç....Abraçades

Anònim ha dit...

No és que el PP i el senyor Aznar estiga en política per guanyar, és més greu encara, ell i els seus estan en política per fer-se rics, i això no m'agrada... i l'exemple no cal buscar-lo molt lluny, només acostar-se a la plaça de les Aules i observar....
Salutacions
Drosi