dimecres, 16 de maig del 2018

S'HA POSAT EN MARXA LA CAMPANYA "AUTORS A LES AULES"


La Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) llança Autors a les Aules, un projecte que posa en contacte les autores i autors valencians amb l’alumnat dels nostres centres educatius. Aquesta iniciativa té com objectiu donar una major difusió i visibilitat als llibres i als nostres autors per a contribuir en la millora de l’índex de lectura a la Comunitat Valenciana i l’augment de l’hàbit i la competència lectora en valencià.

Amb Autors a les Aules els alumnes de Primària, Secundària, Batxillerat  i Educació d’Adults entraran en contacte directe amb els escriptors per a propiciar el diàleg al voltant de les seues obres, el procés literari, la creativitat i el món editorial. Els alumnes participants en el programa hauran de llegir i treballar un llibre de l'autor o autora escollit prèviament. 

1OO AUTORS VALENCIANS PODEN VISITAR ELS CENTRES EDUCATIUS DE TOT EL NOSTRE PAÍS PATROCINATS PER LA "FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA" (FULL) I PER "L'ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA" (AVL)

ENTRE ELLS EM TROBO JA MATEIX. SI VOLEU CONTACTAR PER UNA VISITA D'AUTOR ANEU A L'ENLLAÇ DE LA CAMPANYA (http://autorsalesaules.com/) HI TROBAREU LES CONDICIONS, ELS AUTORS INSCRITS I EL FORMULARI PER CONCERTAR LA VISITA.

PER FER PRESENT LA NOSTRA LITERATURA ENTRE ELS NOSTRES ALUMNES.