dilluns, 9 de maig del 2011

ENCARA PODEM SEGUIR PARLANT DE LA CV-170

PROMESES INCUMPLIDES I ROSTRES DE CIMENT ARMAT
Fa un any ja us vaig comentar el deplorable estat dels darrers tes quilòmetres de l'única via d'accès al poble de VISTABELLA i al PARC DE PENYAGOLOSA. Ho vaig denunciar l'any passat, com podia haver-ho fet cada any des de temps immemorial (MIRA-HO CLICANT ACÍ); el que resulta trist i lamentable és que avui encara puc dir el mateix.
Ací teniu mostres de l'estat actual de la mateixa carretera, autènticament TERCERMUNDISTES. Igual que van fer l'any passat, la DIPUTACIÓ va ordenar a BACSA apedaçar aquest tram amb quatre pegamots de quitrà. No penseu que els importava la seguretat dels habitants de VISTABELLA; ho feien perquè pujava una COMPETICIÓ CICLISTA QUE ELLS MATEIXOS PATROCINAVEN. Fins i tot algun director dels equips participants va renegar del estat de la carretera i de les suposades "MILLORES". Els resultats els podeu veure a les fotos següents. 

Els pedaços més clarets són els que van repassar l'any passat; els més foscos, són els d'enguany. Els clots són eterns, permanents, intemporals. Al pas que anem aplegarem a incoar-los un expedient de BIC (Bens d'interés Cultural)

Per si açò no fora prou, mireu com ha quedat la part que ja està reformada; especialment la zona d'ombria del Collao de la Xaparra. Els talussos de la carretera, no sols són verticals, sinó que apleguen a estar  a contra plomada. Afegiu a açò que són inestables, i tindreu la situació que patim tots el que usem aquesta via de comunicació.
Desprendiments com aquests són habituals, gairebé diaris i, per més els encarregats del manteniment vigilen el cas regularment, jo mateix m'he vist en el cas d'haver de baixar del cotxe i amb l'ajuda d'altres conductors apartar pedres d'aquest calibre.
Què passarà si me'ls trobe en sortir d'una curva?ON ESTAN LES PROMESES COMPLIDES? ON LES PRIORITATS?
ÉS QUE LA GENT DE L'INTERIOR NO PAGUEM IMPOSTOS? 
ÉS QUE NO N'HI HA PROU I MASSA AMB LA DESPROTECCIÓ QUE PATIM PER SERVEIS INFORMÀTICS, PER DEFICIÈNCIES D'ESCOLES, PER SERVEIS MÈDICS ELEMENTALS, PER SEGURETAT INEXISTENT I PER ASSUMIR UNS COSTOS SUPERIORS A LA RESTA DELS MORTALS A L'HORA DE ACCEDIR A SERVEIS QUE LA RESTA DELS CIUTADANS TENEN AL COSTAT DE CASA?....
IGUAL ÉS QUE NOSALTRES, ELS VEÏNS DE L'INTERIOR PESEM TAN POC QUE SE'NS POT IGNORAR IMPUNEMENT: 
SEMPRE QUE NO ES TRACTE DE COTITZAR A HISENDA, ÉS CLAR!