dimecres, 10 de desembre de 2008

DIJOUS, 8 DE GENER TINC UNA TROBADA AMB EL CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA DE CASTELLÓ

Avui mateix m’han concretat la data d'aquesta trobada amb els lectors de “NOVERINT UNIVERSI” del CLUB DE LECTURA. De primeres he de reconèixer l'admiració que aquesta gent em mereixen pel magnific treball que fan. Tot seguit, he de confessar-vos que aquests actes em provoquen una emoció especial. A diferència de les presentacions de llibres nous que acostumem a fer, aquestes trobades enfronten l’autor amb un grup de lectors que ja coneixen l’obra, que l’han valorada i que l’han reescrita segons la seua situació vital, segons la pròpia visió del món que cadascun d’ells té. Açò és el que m’emociona d’aquestes trobades; és com retrobar-te amb una amant que fa un parell d’anys que no has vist. Tems que el temps i la distància l’hagen canviat tant que et coste retrobar alguna cosa teua a la seua mirada.

La mirada, però, és d’aquelles coses que menys canvien en les persones i, al capdavall sé que em retrobaré amb un “NOVERINT” molt més ric i variat, actualitzat per les vivències que hi aportaran els nous lectors.

5 comentaris:

Pep Castellano ha dit...

Endavant amb aquesta nova experiència i que pugues fruir-ne moltes vegades més.

ClaraDani ha dit...

Quin susto!!!!!. A mi em donaria la mateixa impressió que si entrara despullat a una classe....

Anònim ha dit...

No es la Biblioteca Municipal, sinó la Biblioteca Pública de l'Estat de Castelló de la Plana.

Per altra banda m'esta agradant el teu llibre Noverint Universi

hoangho ha dit...

Ja tinc ganes d´anar a la trobada, em falte poquet per acabar-lo, m´està encantant el català de l´época.

hoangho ha dit...

Vam disfrutar molt a la trobada, un plaer xarrar dels "entrebastidors" de la novel.la, molt bona i recomanable per cert.